Explore. Dream. Discover.

Saturday, February 10, 2007

CAPE POINT A TUČŇÁCI




V sobotu 10. 2. jsme s našimi novými saudskoarbskými kamarády vyrazili na výlet (já, Geral, Susan a Jill, 6 lidí v jednom malém autě :)). Cíl: vidět africké tučňáky a jít na Cape Point.

První na programu byli tučňáci, byla jich spousta a holky měly tendence fotit každého zvlášť, naštěstí je to u tučňáka číslo 158 přešlo... :) Ale byli roztomilí a kdybych se nebála, že na mě zaútočí, mohla bych si na ně i sáhnout. :)

A potom Cape Point. Nejdřív jsme vylezli na historický maják, odkud jsme viděli, jak to vypadá, když se TWO OCEANS MEET (ano, ano – právě tady se setkávají Atlantik a Indický oceán :)). A potom dolů na Cape Point, což je „the most south western“ cíp afrického kontinentu (něco jako nejjihozápadnější... prostě něco „nej“, aby to přitáhlo turisty :)). Tam byla spousta lidí, velké vlny a silný vítr.

Výlet jsme, na doporučení Cat, která zná všechna dobrá místa v okolí, zakončili v kubánské restauraci Cape to Cuba, která je asi kubánštější než celá Kuba dohromady. Veškerá výzdoba je údajně dovezená přímo z Kuby a když se vám líbí stůl, u kterého jste zrovna poobědvali, můžete si ho koupit... :)

A po dlouhém dni zpátky domů...

1 comments:

Anonymous said...

Ano ano ano... tady se spojuji dve mooooore :).

Places I've been through, travelled through, live at...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com