Explore. Dream. Discover.

Saturday, March 24, 2007

takový malý PRŮZKUM

Protože vlastně vůbec nevím, kdo to po mně čte, rozhodla jsem se, že udělám takový malý průzkum. No, jak na to... Prostě všichni klikněte na "Comments" u jakékoli zprávy (nejlépe této) a nechte mi nějaký vzkaz, ať si taky počtu. :) Přeju prima den.

7 comments:

Anonymous said...

Zdar Baru. ja jsem Tvuj pravidelny ctenar. Dnes je slunecna nedela, chystam se behat a momentalne snidam s tvym blogem (a marlenkou). mam se tedy vytecne. Zdravim:-))))))Boruvka

Jiri Srba said...

Ahoj, tady Dansko. Taky pravidelne cteme ... Tak se drz!

Anonymous said...

my jsme tady poprve. no a asi se jeste vratime, jestli budes dal plodit. teda literarne :)
takze momentalne z brna z postele zdravi
R. a V. :)

Anonymous said...

Ctu nepravidle, ale o to s vetsim zaujetim. :oX

Baryka said...

Tak vám všem děkuju za feedback :) A zdravím do Dánska! Musím přiznat, že to mě překvapilo nejvíc, protože jsem vůbec netušila, že to čtete! Kdybych měla e-mailovou adresu, tak bych vám napsala... No, třeba si tohle přečtete, takže: už jste větší rodina? :)

Jiri Srba said...

Ahoj, diky za pozdravy :-) Nam se dari dobre a prirustek cekame behem nekolika malo tydnu ... Jinak me zivot v JAR celkem zajima, hlavne z pohledu evropana. Mas zajimave a vtipne postrehy. Caunky, Jirka

Anonymous said...

Ahoj, sice sem nechodím pravidelně, ale když už sem zavítám, tak si vždycky báječně počtu. Doufám, že v tom budeš nadále pokračovat;-)
nancyk

Places I've been through, travelled through, live at...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com