Explore. Dream. Discover.

Sunday, June 24, 2007

Chocolate Party

Někdy v půlce května byla Geral pozvaná na Chocolate Party, na kterou ovšem nešla. Ta myšlenka se ale chytla, a tak jsme se rozhodly, že uspořádáme vlastní. A tak se taky stalo - 27. května v A320. Sešlo se nás celkem dost a každý dostal za úkol přinést nějakou tu čokoládovou pochoutku. Ačkoli původní myšlenka byla, že každý něco upeče/uvaří/připraví, bylo nám jasné, že třeba po Sulimanovi něco takového chtít nemůžeme, a tak jsme se spokojily s tím, že prostě něco koupí (a nebylo to vůbec špatné, protože mimo jiné přinesl i výbornou čokoládovou zmrzlinu, která nám tu pak zůstala :)).
A tak jsme měli nějaké ty čokoládové dorty, mandle v čokoládě, ovoce v čokoládě, další čokoládové dorty, čokoládovou zmrzlinu, horkou čokoládu... no prostě všechno možné, co obsahuje čokoládu. Asi je vám jasné, že asi po hodině jsme nechtěli čokoládu ani vidět. :) Což nás ovšem na druhý den přešlo a byly jsme rády, že máme v ledničce zásoby ještě na pár dní (ačkoli jsme toho hodně rozdaly zúčastněným, hodně toho zůstalo). A abyste věděli, jak taková čokoládová party vypadá, tak se na to podívejte:


Jill a její "evil cake" :)

Spousta čokolády = spokojený úsměv na tváři. :)


A to, co pijeme, je mnou připravený svařák, aby všichni věděli, co pijeme v ČR (kromě piva, slivovice a tak :))... Suliman samozřejmě nepil, protože je muslim. :)


PS: Pokud vás matou i/y v minulých časech sloves, tak je to tak proto, že prostě ne vždycky je řeč o skupině lidí obsahující nějaký mužský prvek. :)

0 comments:

Places I've been through, travelled through, live at...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com