Explore. Dream. Discover.

Friday, November 09, 2007

Daruj hračku (Český rozhlas) - Czech only...

Moji milí čtenáři,je za námi už zase skoro rok a já s radostí zjistila, že akce Českého rozhlasu Daruj hračku se koná i letos!!! Někteří z vás ji znají, někteří ne, jedná se o akci, při níž lidé posílají vánoční dárky dětem z dětských domovů z celé ČR. Všechny informace získáte na těchto stránkách:

Daruj hračku (Český rozhlas)

Podstata je prostá... Na stránkách si najdete seznam dětí (podle jména, věku, dětského domova...) a podíváte si, co by si které dítě přálo letos dostat. Dárek, který se rozhodnete obstarat, si zarezervujete, obstaráte a pošlete na adresu na stránkách uvedenou. Nerezervujte si hračky, pokud nejste stoprocentně přesvědčení, že je budete kupovat a posílat! Systém je sice nastavený tak, že pokud do nějakého časového limitu od doby rezervace rozhlas dárek neobdrží, vaši rezervaci zruší, ale nedělejte prostě nic, čím byste děti připravili o možnost získat vánoční dárek.

Takže vás chci touto cestou poprosit, abyste akci podpořili. Když už ne darováním hračky, ať už z jakéhokoli důvodu, tak aspoň šířením zprávy dál. Momentálně je dětí úplně bez hračky 1061. Nebylo by super, kdyby jich bylo v prosinci o 1061 míň? ;)

0 comments:

Places I've been through, travelled through, live at...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com